Ku mund te blej rroba online dating


Ama do nja nje vit tja marresh doren masave, markave, pra gjithe procesit Edhe perdet apo peshqiret i kane me nam Per kalamaj pastaj ka deals te papara dhe rroba shuuuume te mira, first class megjithmen, te dhjefsha ameriken lol Keto lloj kepucesh kane dale ne mode ketej Une per vete blija rrobat ne Burtons, Topman dhe River Island..

ku mund te blej rroba online dating-80

Do doja ta përjashtoja ebay-n nga diskutimi, nuk është kompani (dikush e ka thënë saktë më sipër) dhe nuk dua të bëj kërkime të kota për çdo objekt që më intereson, për të bërë pastaj kërkime individuale në e dërgon atë në Shqipëri apo jo.

Dhe nuk bëhet fjalë as për blerje me shumicë, por për blerje pajisjesh për përdorim personal, të llojllojshme.

spara jam interesuar se sme eshte dashur te blej ne shqiperi, me te degjuar e kam.

Eshte shume e thjeshte, nese sasia e shitjeve (te nje firme ne nje shtet) nuk eshte e rendesishme, atehere negociata me parteneret transporteur nuk ka lieu d'etre sepse asnjeri nuk gjen interesin e tij.

Mos mbase ngaqe nuk e kontrollojne ecurine e pakos, pra s'kane mundesi ta dine a perfundoi ne doren e marresit apo jo ?